Tilbage til startsiden
Serena
leave4less.dk
Tel. (+45) 39 18 32 37   

Ferieboliger og hoteller i Italien, Frankrig, Kroatien og Spanien

Foretagendet
Vores tilbud
Firmadata
Vores priser
Forespørgsel
Deres fordele
FAQ
Sådan reserverer De
Rejse- og betalingsbetingelser
Afbestillingsbetingelser
Rejseforsikring
Kampagnetilbud
Deres fordele

Den afgørende fordel ved leave4less.dk er vores priser. På grund af vores lave produktionsomkostninger kan vi tilbyde de fleste feriehoteller og ferielejligheder billigere end andre. leave4less.dk er i nogle tilfælde op til 40 % billigere end samme tilbud hos de etablerede arrangører. Dette er vores prisstandard over hele året. Vi er ikke "last-minute" arrangør. Vi behøver ikke prisgarantier. Sammenlign os med andre arrangører eller agenturer - vi plejer at tilbyde den bedste pris! Når De sammenligner priserne, så vær opmærksom på det der står med småt. Hos os ser De altid den samlede pris, ikke noget med reserveringsgebyr eller obligatorisk afbestillingsforsikring til en fastlagt procentsats af Deres reservering. Dog vil vi anbefale Dem at tegne en afbestillingsforsikring efter eget valg.

Priserne i hotelbranchen kan svinge. Traditionelle arrangører med årskataloger kan kun med store vanskeligheder tage hensyn til prisændringer. Vi videregiver derimod fald i priserne til vores kunder, hvilket desværre ikke er en selvfølge i rejsebranchen.

En yderligere fordel er at De ikke er afhængig af rejsebureauernes åbningstid. De kan reservere hjemmefra eller i Deres frokostpause via internet eller telefon. Betalingen sker via netbank eller check. Betaling med kreditkort accepterer vi kun ved meget sene reserveringer, når en overførelse via online banking ikke er mulig. I dette tilfælde opkræver vi i tillæg til rejsens pris et gebyr på DKK 150,00.

Deres reservering er i sikre hænder hos os. De får svar indenfor højst to hverdage, og skulle der være udsolgt, fremlægger vi tilsvarende forslag til rejsemål i samme kvalitet og beliggenhed som i Deres oprindelige reservering.

©www.leave4less.dk - et produkt fra Serena Scandinavia
www.leave4less.com - Hotels und Ferienwohnungen